ARAMA SONUÇLARI

Yenilenebilir enerjide rüzgardan rekor
Türkiye'nin rüzgar enerjisinden elektrik üretimi 17 Ocak tarihinde 208 bin 94 megavatsaatle tüm zamanların en yüksek sev..
87,5 milyon kWh'lik yenilenebilir enerji atağı
Enerjicell, yılda 40 bin ton karbondioksit salınımını engelleyerek, 87,5 milyon kWh üretimi ile 3.250 baz istasyonunun e..
Turkcell, yenilenebilir enerji yatırımlarını hızlandırdı
Turkcell, İzmir Karadağ Rüzgar Enerjisi Santrali’ni (RES) bünyesinde bulunduran Boyut Grup Enerji’yi satın almak için hi..
Yenilenebilir enerjiye 2 trilyon dolar yatırım yapıldı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldığı “Dünya’da Yeni Ekonomik Düzen, İklim Krizi ve Yenilenebilir Ener..
“Son 10 yılda yıllık yenilenebilir enerji artış oranı yüzde 11 olmuştur”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yürüttükleri Milli Enerji ve Maden Politikası sayesinde son 10 yılda yıll..
Bakan Dönmez: “İlk üç aydaki kurulu gücümüzün yüzde 97,9’u yenilenebilir enerjiden”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ocak-Şubat ve Mart ayında devreye giren elektrik kurulu gücünün yüzde 97,..
Yerli ve yenilenebilir enerjide yeni sayfa
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Mini Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) ile yerli ve yenilenebilir..
Yenilenebilir enerji oldukça düşük maliyetli
Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı'nın (International Renewable Energy Agency - IRENA) verilerine göre, yenilenebi..
Garanti'den yenilenebilir enerji hamlesi
Garanti BBVA, yaptığı "Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Anlaşması" kapsamında, 90 milyon kWh’lik elektrik ihtiyacını yenil..
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
YUKARI